Uncategorized

UNCATEGORIZED

Mihai Traistariu haalt videoclip ‘Paradisio’ offline

Voor Mihai Traistariu bestaat er geen twijfel: met Paradisio kan hij het songfestival winnen. Maandag maakte hij zijn lied wereldkundig.

Begin december gaf de Roemeen een interview aan Songfestival.be waarin hij vol zelfvertrouwen sprak over zijn lied. ‘Het is een positief up-tempolied, heel geschikt voor radiozenders, clubs en zeker ook het songfestival. Ik heb tien jaar gewacht op dit lied want ik wilde eerder al terugkeren. Het voornamelijk Engelstalige lied leent zich uitstekend voor mijn hoge stem en daarmee hoop ik zowel het publiek als de jury’s te overtuigen. Ik geloof echt dat ik het songfestival kan winnen en Roemeense muziekgeschiedenis kan schrijven’, luidde het.

Maandag stelde hij het lied en de bijhorende videoclip voor. Het lied werd lauw onthaald en vooral de video, waarin Traistariu naar verluidt 15.000 euro investeerde, kreeg bakken kritiek. Vooral de productie en het bizarre verhaal werden niet gesmaakt. Traistariu heeft intussen de video verwijderd en vervangen door een lyric video, maar belooft dat hij met een nieuwe videoclip op de proppen zal komen.

Roemenië kiest op 6 maart haar vertegenwoordiger voor het songfestival. Of Traistariu geselecteerd wordt voor deelname aan de nationale voorronde is nog even afwachten.

Oordeel zelf of hij met deze song het songfestival naar Boekarest kan halen.

play

 

Advertentie