Uncategorized

UNCATEGORIZED

Pech voor Roberto Bellarosa op Miss België

Gisterenavond vond Miss België 2016 plaats in Plopsaland De Panne. Aan het einde van het programma werd de Antwerpse Lenty Frans tot nieuwe Miss gekroond. Tijdens de show was er naast de vertrouwde parades van de jongedames ook ruimte voor muzikale gasten, en een daarvan was Roberto Bellarosa.

Hij mocht zijn nummer My Girl brengen voor het grote publiek, maar halfweg ging het fout: zijn microfoongeluid viel weg en hij hoorde niets meer in zijn oortje. Hij vroeg op het podium aan de productie om te stoppen omdat er een klein probleempje was, maar de muziek bleef gewoon doorspelen. Bellarosa deed nog enkele verwoede pogingen de regie te overtuigen het bandje stop te zetten, maar the show must go on: de jongeman besloot het publiek maar wat te entertainen en deed zijn best om nog enkele regels op het gevoel mee te zingen. Bekijk het incident hieronder. (video: Le Soir)

 

My Girl is een van de liedjes dat op het album Suis Ta Route staat, dat in november vorig jaar verscheen. Bij songfestivalfans is hij natuurlijk het bekendst door zijn Belgische deelname in 2013. In de finale in het Zweedse Malmö pakte hij de twaalfde plaats met het lied Love Kills.

Advertentie