Uncategorized

UNCATEGORIZED

Ruth Lorenzo imiteert Conchita Wurst

De Spaanse zangeres Ruth Lorenzo heeft tijdens een Spaans televisieprogramma een fraaie imitatie neergezet van Conchita Wurst. Beide zangeressen namen deel aan het songfestival 2014 in Kopenhagen. Lorenzo werd negende met Dancing in the Rain, Wurst won met Rise Like a Phoenix.

De imitatie vond plaats in een uitzending van Tu cara me suena, een populair programma op de Spaanse televisie waarin bekende artiesten andere artiesten en hun oeuvre zo goed mogelijk trachten na te bootsen. Dat doen Ruth Lorenzo en haar medekandidaten telkens voor het oog van het Spaanse publiek en een vakjury. Songfestivalgewijs hebben ze elk 50% in de pap te brokken van de einduitslag. Lorenzo’s versie van het winnende lied uit 2014 leverde haar in deze uitzending een derde plek op, maar in het algemene klassement staat ze al twaalf weken onafgebroken bovenaan.

Binnen drie weken vindt de finale plaats van Tu cara me suena, en dan zullen we weten of Ruth Lorenzo de vierde editie van de wedstrijd gewonnen zal hebben of niet. In de uitzending van volgende week zal ze alvast een imitatie brengen van Florence & The Machine.

Oordeelt u gerust zelf of de derde plek verdiend was of niet:

play

Advertentie