Uncategorized

UNCATEGORIZED

The Common Linnets treden op in Duitse nationale finale

Op donderdag 25 februari vindt de finale plaats van de Duitse nationale finale voor het komende songfestival. Eén van de namen op de lijst van gastartiesten klinkt bekend.

De finale van Eurovision Song Contest 2016 – Unser Lied für Stockholm wordt vanuit Keulen live uitgezonden op Das Erste. Naast de tien deelnemende liedjes, is er ook ruimte voor pauzeacts. En die worden onder meer verzorgd door de Nederlandse groep The Common Linnets. Twee jaar terug vertegenwoordigden Ilse Delange en Waylon Nederland met Calm After the Storm, en in de finale in Kopenhagen moesten ze enkel winnares Conchita Wurst laten voorgaan. Nederland ontving acht keer de topscore van twaalf punten, en het lied werd een hit in veel Europese landen.

Duitsland hoort daar dus bij. Met een gewijzigde samenstelling, Waylon vertrok en maakte plaats voor JB Meijers, Jake Etheridge en Matthew Crosby, blijft de groep bekendheid genieten in Nederland en bij de oosterburen. Op 25 februari treden The Common Linnets op als gastartiesten in de Duitse voorronde. (Bron: eurovision.de)

Advertentie