België

BELGIE

Dolblije Hooverphonic-gitarist Raymond Geerts krijgt eigen T-shirt

Hooverphonic kwalificeerde zich dinsdag voor de grote finale van het Eurovisiesongfestival 2021. Dat de ontlading groot was bij alle leden na het afroepen van ‘Belgium’ was duidelijk te zien, al viel één lid van de groep toch het meest op: de gitarist, Raymond Geerts. Alex Callier kwam op het idee om blije Raymond te vereeuwigen op een T-shirt.

Zo blij als een kind waren de leden van Hooverphonic toen ze beseften dat ze hun liedje The Wrong Place nog eens mochten brengen op het grote Eurovisiesongfestivalpodium. Springen en dansen, kortom de vreugde kon niet op. Eén lid van de groep viel het hardst op: de gitarist, Raymond Geerts (de man links op de foto). Zijn blijdschap ging niet onopgemerkt voorbij. Verschillende mensen op sociale media merkten ook op dat hij  f*** yeah! riep na de kwalificatie.

Op het T-shirt is het hoofd van Raymond te zien, samen met het opschrift ‘Cash’. Dit verwijst uiteraard naar de tekst van het Eurovisiesongfestivalnummer van Hooverphonic waar de zin ‘Don’t you ever dare to wear my Johnny Cash T-shirt’ in voorkomt. De T-shirts zullen niet te zien zijn op het podium, wel worden ze mogelijks gedragen in de greenroom. Hieronder zie je het T-shirtdesign.

 Foto: IF – Bron: Het Nieuwsblad.

Raymond liet voor het hele Songfestivalavontuur begon, al uitschijnen dat hij er enorm veel zin in had. Meer informatie over het hele T-Shirt verhaal en blije Raymond vind je via deze link naar Het Nieuwsblad.

Hooverphonic is onze Songfestivalkandidaat van 2021. Ontdek dankzij alle verhalen in ons boek ’65 jaar België op het Songfestival’ hoe het de andere deelnemers is vergaan. Koop het via deze link.

Advertentie