België

BELGIETURIJN 2022

Eerste beelden van repetitie Jérémie Makiese in Turijn

Repetitiedag nummer 4 is in volle gang. Ook onze Belgische trots, Jérémie Makiese, mocht vandaag zijn eerste repetitie op het grote podium afwerken. In dit artikel vind je een kort overzicht van deze repetitie.

Dat Jérémie Makiese België zou vertegenwoordigen op het 66ste Eurovisiesongfestival weten we al enkele maanden. Ook zijn nummer Miss You werd begin maart gelanceerd. Wat het podium voor Turijn zou worden, bleef tot vandaag nog een groot geheim…. Tot nu!

Jérémie Makiese, die een zilver jasje en een klassieke jeans draagt, wordt tijdens zijn optreden vergezeld door vier achtergronddansers. Ook de vier dansers hebben geen al te opvallende outfits want zijn volledig in het zwart gekleed. Rood en geel/oranje lijken de kleuren die het optreden verder vorm moeten geven. Van de effecten op het LED scherm is op dit moment nog weinig te zien, mede omwille van de problemen met de draaiende zon. Van stemproblemen zou er geen sprake meer zijn. Dat blijkt onder meer uit het TikTok-filmpje. Ook de aanwezigen in de zaal lieten via andere kanalen weten dat hij een ongelooflijke stem zou hebben. Vocaal zit het dus wel oké. Of het optreden voldoende is om te kwalificeren, zal duidelijker worden tijdens de tweede repetitie.

Zoals velen onder jullie al weten vindt de eerste repetitie van elk land in Turijn achter gesloten deuren plaats. Hieronder vinden jullie de eerste foto’s die tot nu toe de wereld werden ingestuurd door de organisatie. Ondertussen werd ook het TikTok-filmpje voor België verspreid. Dat kunnen jullie hier bekijken.

@eurovision @jeremiemakiese.off feels emotional as he takes in every moment of this effortlessly cool first rehearsal ??? #EurovisionTikTok #Eurovision2022 #Eurovision ♬ original sound – Eurovision

Foto: EBU – Nathan Reinds

Foto: EBU – Nathan Reinds

Foto: EBU – Nathan Reinds

Foto: EBU – Nathan Reinds

Foto: EBU – Nathan Reinds

Foto: EBU – Nathan Reinds

Foto: EBU – Nathan Reinds

Foto: EBU – Nathan Reinds

Foto: EBU – Nathan Reinds

Advertentie