België

BELGIEEX-DEELNEMERS

Loïc Nottet steelt de show in Vorst Nationaal

Donderdagavond was Loïc Nottet te gast in Brussel voor de tournee van Danse Avec Les Stars, de Franse versie van Sterren Op De Dansvloer.

Eind december vorig jaar kwam Loïc Nottet, onze songfestivaltrots van vorig jaar, als winnaar uit de bus van de populaire danswedstrijd. Hij was bovendien de eerste Belg die werd uitgenodigd door de Fransen en werd zelfs de jongste winnaar ooit.

Het succes van het zesde seizoen vertaalde zich in een vervolg op verschillende podia in Frankrijk, maar ook bij ons. Donderdag stalen onder andere Loïc Nottet en zijn Bulgaarse danspartner Denitsa Ikonomova de show in Vorst Nationaal.

Nottet kon op veel bijval rekenen tijdens zijn interpretatie van Stromaes Carmen en Sia’s Chandelier. Hij realiseerde zelfs een van zijn dromen door Rhythm Inside live te brengen in de mythische concertzaal.

Zijn mentor en de tekstschrijver van het lied, BJ Scott, was erbij en zag dat goed was.

Chris Marques, een van de juryleden donderdagavond, toonde zich ook bijzonder lovend over het Belgische talent. ‘België mag misschien wel klein zijn, maar jullie weten wel hoe je artiesten moet maken’, zei hij. Net zoals op tv won Nottet de dansshow in Vorst overigens met glans.

Advertentie