België

BELGIELIVERPOOL 2023

Songfestival België: zo zal optreden Gustaph er op tv uitzien

Vandaag vond in Liverpool de vijfde repetitiedag plaats. Vijf deelnemers aan de tweede halve finale, waaronder onze eigen Gustaph, mochten vanochtend voor de tweede keer het podium betreden om te repeteren.

Na deze tweede repetities volgen beelden die tonen hoe de optredens erop tv uit zullen zien. Bekijk het clipje van de repetities hieronder. Gustaph verschijnt als laatste, na zo’n tweeënhalve minuut.

Op het eerste oog dus geen wijzigingen ten opzichte van de eerste repetitie van afgelopen maandag. Gustaph draagt zijn witte pak, een creatie van modeontwerper Walter Van Beirendonck, en een grote witte hoed van de befaamde Engelse hoedenmaker Lara Jensen.

Sarah Louise Bennett – EBU

Ook qua visuals zien we vooralsnog geen aanpassingen: op het podium staat de grote zwarte trap, waarvan zowel Gustaph als de drie zangeressen gretig gebruikmaken. Op de achtergrond verschijnen gelijkaardige visuals als tijdens de finale van Eurosong in januari.

Sarah Louise Bennett – EBU

In de preview van 30 seconden zien we een swingende en vrolijke act waarin PussCee West verschillende flexibele dansmoves toont. Gustaph is opnieuw goed bij stem en haalt de hoge noten. Onze Belgische act ziet er goed uit!

Sarah Louise Bennett – EBU

Volgende week donderdag, 11 mei, zal de tweede halve finale plaats vinden. Gustaph treedt die avond als vijfde op.

Sarah Louise Bennett – EBU

Advertentie