België

BELGIELIVERPOOL 2023

Zien! De eerste repetitiebeelden van Gustaph in Liverpool

Volgende week donderdag is het eindelijk zover. Dan waagt Stef Caers, beter gekend als Gustaph, zijn kans tijdens de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival. De sympathieke zangdocent uit Leuven vertrok gisteren naar Liverpool, waar hij vandaag voor een eerste keer repeteerde.

We zien een zeer rustige en gefocuste Stef vlak voor zijn eerste repetitie. De zangdocent zit strak in het witte pak, een creatie van modeontwerper Walter Van Beirendonck (die in 2019 ook Eliot mocht kleden). De jas is nog niet het definitieve ontwerp, daaraan wordt momenteel nog de laatste hand gelegd. Gustaph draagt ook een grote witte hoed van de befaamde Engelse hoedenmaker Lara Jensen.

Chloe Hashemi – EBU

Ook danser PussCee is in het wit gekleed, maar van de hand van Milaga Designs. Backings Chantal, Monique en Sandrine zijn gekleed door het Antwerpse modemerk Essentiel. Het witte kostuum van Gustaph contrasteert mooi met de zwarte pakjes van de drie dames én de visuals op de achtergrond. Het ziet er allemaal heel stijlvol en strak uit.

Sarah Louise Bennett – EBU

Op het podium staat er een grote zwarte trap, waarvan zowel Gustaph als de drie dames gretig gebruikmaken. Op de achtergrond verschijnen gelijkaardige visuals als tijdens de finale van Eurosong in januari. Die werden overigens gemaakt door Roen Lommelen, de echtgenoot van Gustaph.

Corinne Cumming – EBU

Zoals we verwacht hadden zet Gustaph ook vocaal weer een ijzersterke prestatie neer. Hij fietst vlotjes doorheen het nummer en haalt de hoge noten met gemak. Werkelijk alles lijkt dit jaar te kloppen voor België: een sterke zanger, een afgewerkte act en een heerlijk dansnummer. Ook de bookmakers lijken onze inzending al iets meer te smaken, Gustaph steeg de afgelopen dagen enkele plaatsen. Na het zien van deze eerste repetitie verwachten we onze kandidaat wel nog enkele plaatsen hoger te zien in de ranking.

@eurovision The party gets started in Liverpool and it’s all because of YOU Gustaph 🤩🇧🇪 #Eurovision2023 #Eurovision @Gustaph ♬ original sound – Eurovision

Benieuwd hoe de concurrenten van Gustaph het ervan afgebracht hebben vandaag? Lees het in dit artikel.

Advertentie