Nederland

NEDERLANDKIEV 2017

OG3NE stelt song voor Kiev voor in maart

De zussen Lisa, Amy en Shelley hebben op de officiële Nederlandse songfestivalwebsite bekendgemaakt dat ze hun inzending in maart aan het grote publiek zullen presenteren.

Al enkele weken waren kleine berichten te horen over het aantal overblijvende songs. Inmiddels hebben de meiden bevestigd dat dé song gekozen is. De komende weken kruipen ze in de opnamestudio om volgende maand het afgewerkte lied wereldkundig te kunnen maken. ‘Begin maart presenteren wij vol trots onze inzending’, klinkt het in een reactie op de site van AVROTROS.

O3GNE – vanaf nu zonder apostrof – heeft ook gereageerd op de loting van gisteren. Daar werd Nederland willekeurig ingedeeld in de eerste helft van de tweede halve finale, op donderdag 11 mei. Het trio gaat om te winnen: ‘Wij willen de titel heel graag naar Nederland halen. Om dat te bereiken moeten we uiteindelijk van iedereen winnen dus maakt het niet uit wie we op het pad daar naartoe tegenkomen. Wij gaan uit van eigen kracht en zijn druk bezig om het juiste team op alle vlakken om ons heen te verzamelen.’

Het gerucht dat de vader van Lisa, Amy en Shelley de Nederlandse songfestivalinzending heeft geschreven, werd intussen bevestigd door Lisa in een radio-interview.

Advertentie