Rotterdam 2021

ROTTERDAM 2021

Glennis Grace en Afrojack treden op in finale Songfestival 2021

De lijst van gastartiesten voor het Songfestival 2021 wordt met de dag langer. Ook ex-Songfestivalkandidate Glennis Grace, Afrojack en Wulf toegevoegd aan het kransje uitgenodigden, zo meldt Songfestival.nl.

Eerder brachten we al dat de tweede halve finale wordt geopend door zangeres Eefje De Visser, ook in Vlaanderen bekend van de single Bitterzoet, en danser Redo. Balletdanser Ahmad Joudeh en BMX’er Dez Maarsen voorzien dan de pauzeact. In de finale treden huidig winnaar Duncan Laurence op, net als zes ex-Songfestivalwinnaars waaronder onze Sandra Kim.

Klassieke en dancemuziek

Aan dat lijstje van pauzeactartiesten in de finale worden nu dus Glennis Grace (foto), Afrojack en Wulf toegevoegd. Grace sneuvelde in 2005 in de halve finale van het Songfestival in Kiev met My Impossible Dream. In 2018 nam ze deel aan America’s Got Talent, waar ze strandde in de finale. Dj Afrojack scoorde in de Vlaamse Ultratop al met Take Over Control en No Beef. Wulf scoorde al enkele hitjes in Nederland, maar werd vorig jaar vooral bekender na zijn deelname aan de plaatselijke versie van Liefde voor muziek.

De drie zullen samen een act in twee delen verzorgen, die is opgebouwd rond zowel klassieke als dancemuziek. ‘We willen tijdens deze editie van het Songfestival het beste van Nederland laten zien’, zegt Gerben Bakker, de Head of Show van het Songfestival 2021, bij RTL Boulevard. ‘Dat doen wij niet alleen met Afrojack, maar ook met vocale toptalenten zoals Wulf en Glennis Grace.’ De finale van het Songfestival 2021 vindt plaats op zaterdag 22 mei.

Advertentie