Rotterdam 2021

ROTTERDAM 2021

Eefje De Visser en Redo openen tweede halve finale Songfestival 2021

De organisatie van het Songfestival 2021 heeft alvast enkele van de gastartiesten bekendgemaakt: breakdancer Redo en zangeres Eefje De Visser trekken op donderdag 20 mei de tweede halve finale op gang.

Het tweetal belooft ‘een universeel herkenbaar optreden’ neer te zetten met dans en zang. Redo zal al dansend zijn levensverhaal delen en ondersteund worden door Eefje de Visser. Ze bracht al verschillende albums uit, met succes in Nederland én Vlaanderen. Vorig jaar piekte haar album Bitterzoet bovenaan de albumlijst van de Ultratop. Haar single Onder ons schopte het tot de 18de plek in de Vlaamse top 50, en de zangeres nam er een duet van op met de Vlaamse band Bazart:

play

‘Als kind keek ik al veel naar het Songfestival’, vertelt De Visser op Songfestival.nl, de officiële Nederlandse Songfestivalwebsite. ‘Redo en ik vinden het daarom een eer om samen mee te mogen werken aan deze enorme productie. Redo is een hele getalenteerde danser en heeft een indrukwekkende manier van dansen. Ons optreden gaat over veerkracht en verbinding. En we vertellen dat er met samenwerken meer kan worden bereikt. Zeker in deze tijden hebben we elkaar nodig.’

Verder zijn nog weinig gastartiesten bekend. Het Songfestival 2021 gaat op de ene manier of de andere hoe dan ook door vanuit de Ahoy in Rotterdam, op dinsdag 18, donderdag 20 en zaterdag 22 mei. België neemt met Hooverphonic deel aan de eerste halve finale. Meer over de kandidaten die al bekend zijn lees je in onze kandidatenfiches.

candidateflag

Azerbeidzjan

candidateflag

Griekenland

candidateflag

Ierland

candidateflag

Kroatië

candidateflag

Noord-Macedonië

candidateflag

Noorwegen

candidateflag

Oekraïne

candidateflag

Oostenrijk

candidateflag

Roemenië

candidateflag

San Marino

candidateflag

Slovenië

candidateflag

Tsjechië

candidateflag

Verenigd Koninkrijk

candidateflag

Zweden

Advertentie