Malta

MALTASTOCKHOLM 2016

Ira Losco stelt ‘Walk on Water’ voor

Na het lange wachten en de vele speculaties is het eindelijk zover. Ira Losco gaat voor Malta naar het Eurovisiesongfestival met Walk on Water. Het lied ging vanavond in premiere om 20.00 uur op de Maltese omroep.

Een internationale jury van professionals heeft voor Malta een keuze gemaakt uit tien verschillende liedjes, geschreven voor Ira Losco. Tussen deze nummers zat ook een vernieuwde, herwerkte versie van Chameleon, het nummer waarmee de Maltese zangeres de liedjeswedstrijd Malta Eurovision Song Contest won. Hoewel het een echte nek-aan-nekrace was, heeft het voormalige lied het echter net niet gehaald van Walk on Water, dat op die manier de overduidelijke favoriet van de experts werd.

Ira Losco gaf een aantal dagen op voorhand al aan dat haar song voor Stockholm klaar was. Ze postte verschillende foto’s van de titel van het nieuwe lied op Facebook en Twitter.

My song for the Eurovision Song Contest is ready – I can't wait for you to hear it!

Geplaatst door Ira Losco op maandag 14 maart 2016

Het nieuwe lied werd geschreven door een Zweeds team met Lisa Desmond, Tim Larsson, Tobias Lundgren en Molly Pettersson Hammar, bekend van haar deelname aan Melodifestivalen.

Luister nu naar Walk on Water:

play

Advertentie