Uncategorized

UNCATEGORIZED

Nieuwe show Gordon gaat over ongeval in Griekenland

Gordon maakte deze week bekend dat hij een punt zet achter zijn 25-jarige carrière. Maar dat doet hij niet zonder een duidelijk toekomstplan en twee afscheidsshows onder de titel ‘Gordon 25 jaar, compleet en volmaakt het einde’.

De kaarten voor die afscheidsconcerten in het Concertgebouw in Amsterdam verkopen als zoete broodjes. ‘Vanmorgen was meer dan de helft al weg’, zegt de zanger. Hij hoopt dat de shows later deze week volledig uitverkocht zullen zijn.

Verder krijgen ook zijn andere toekomstplannen stilaan vorm. Vanaf februari presenteert hij met Chantal Janzen een nieuwe studioshow op RTL4. Meer details daarover worden later bekend gemaakt.

Over zijn one man show Show Geen Zin In maakte hij wel al meer bekend. ‘Het is geen standup, geen musical of geen concert. Het is gewoon Gordon’, zegt hij. ‘In het begin van de show zal een doodskist te zien zijn. Er wordt gedaan of het ongeval in Griekenland fataal is afgelopen.’ Zo kijkt hij terug op zijn eigen carrière. ‘Dat ongeluk is heel heftig geweest in mijn leven, dus denk ik: wat was er gebeurd als ik dat niet had overleefd.’

Advertentie