Armenië

ARMENIE

Bekendmaking 30 november: Armenië eerst om naam artiest aan te kondigen

Vrijdagavond heeft het komende Songfestival in Tel Aviv zijn eerste deelnemer. Dat heeft de omroep van Armenië bekendgemaakt via Facebook. Depi Evratesil, de voorronde die het land de voorbije twee jaar gebruikte om de artiest (en dit jaar ook het lied) te selecteren, krijgt zo te zien geen vervolg.

Laatavondprogramma Lav yereko krijgt de primeur: om 22.20 uur (dat is al om 19.20 uur bij ons) volgt daar de bekendmaking van de Armeense kandidaat voor het Eurovisiesongfestival in Israël. De officiële Songfestivalpagina op Facebook van omroep ARMTV zette het nieuws online via een foto. Blijkbaar is Aram Mp3, in 2014 succesvol op het festival, aanwezig tijdens de talkshow.

Նոյեմբերի 30-ին՝ ժամը 22:20, Առաջին ալիքի «Լավ երեկո» հեռուստաշոուի ընթացքում կհայտարարվի այն արտիստի անունը, որը…

Geplaatst door Armenia in Eurovision op Woensdag 28 november 2018

Waarschijnlijk zal enkel de naam van de artiest bekendgemaakt worden. Het lied krijgen we dan op een later tijdstip te horen. In 2016 werd de naam van Iveta Mukuchyan via die manier gepresenteerd. In 2017 en 2018 kwam er met Depi Evratesil een Armeense voorronde. Eerste winnares Artsvik werd achttiende in Kiev. Dit jaar werd de voorronde ingekort en werd meteen de hele inzending gekozen. Het bleek geen succesformule. Sevak bezorgde Armenië een pijnlijke herhaling van het scenario van 2011: uitschakeling in de halve finale.

Advertentie