België

BELGIEEUROSONG 2023

Geen Pommelien Thijs of Camille op Songfestival 2023

De ene heeft het te druk, de ander ziet ons land vertegenwoordigen eerder als toekomstmuziek. De managers van zowel Pommelien Thijs als Camille reageren daarmee aan Songfestival.be op de geruchten dat de twee sterren van het moment mogelijks deelnemen aan Eurosong 2023.

Ze scoort momenteel met Ongewoon een erg grote hit: zangeres en actrice Pommelien Thijs. VRT wil grote namen binden aan onze van stal gehaalde Songfestivalvoorronde Eurosong. Die zoektocht zal zonder Pommelien gebeuren. ‘Haar plannen liggen al vast tot de zomer van 2023’, zegt haar manager – en rechterhand van Regi – Lester Williams aan onze redactie. ‘Pommelien gaat niet deelnemen aan Eurosong, maar er komt wel nog hele leuke muziek aan.’

‘Beslagen op het ijs’

Volgens Het Laatste Nieuws werd Pommeliens #LikeMe-collega Camille al door de VRT gepolst om mee te doen aan Eurosong 2023. Volgens de manager van Camille, William Vaesen, komt het Eurovisiesongfestival nog te vroeg voor zijn poulain. ‘Als de VRT het ons vraagt, willen we een Songfestivaldeelname overwegen, maar op dit moment valt dat niet in te passen in Camille’s drukke agenda. Als ze het ooit doet, wil ze zich goed voorbereiden en zo beslagen op het ijs komen. Het Songfestival is toekomstmuziek voor ons’, laat hij ons weten.

Wat met Natalia, Laura Tesoro en Tom Dice?

Geen Pommelien en Camille dus als kandidaten bij Eurosong 2023. Ondertussen worden ook andere grote namen zoals Natalia en oud-kandidaten Laura Tesoro en Tom Dice (met The Starlings) genoemd als uitstekende vertegenwoordigers voor België. In dit artikel sprokkelen we reacties van managers en artiesten over al dan niet deelnemen aan onze preselectie. Je komt meteen te weten wat de drie bovengenoemde artiesten denken over Eurosong.

Advertentie