Griekenland

GRIEKENLANDKIEV 2017

Helena Paparizou in gesprek met ERT, deelname in 2017?

Zangeres Helena Paparizou, die in 2005 het Eurovisiesongfestival won met My Number One, zou in gesprek zijn met openbare omroep ERT om volgend jaar terug te keren naar het songfestivalpodium.

Presentator en goede vriend van Helena, Themis Georgantas, is diegene die fans al laat dromen van een comeback van Paparizou op het songfestival. Hij vertelde namelijk dat het klopt dat Helena en haar team in gesprek zijn met ERT om volgend jaar Griekenland te vertegenwoordigen tijdens de editie in Kiev. Paparizou heeft goede herinneringen aan de Oekraïense hoofdstad; in 2005 won ze er namelijk het hele festival met haar popliedje My Number One.

Enkele maanden geleden was het Helena, in Griekenland en Cyprus nog steeds een erg grote ster, zelf die verklapte dat de liedjeswedstrijd  voor haar geen afgesloten hoofdstuk is. ‘Het songfestival is nog niet over voor mij. Als ik een goed lied vind, wil ik graag Griekenland vertegenwoordigen’, zei ze toen. In 2014 wou ze Zweden nog vertegenwoordigen. Helena heeft namelijk ook de Zweedse nationaliteit. Met Survivor werd ze vierde tijdens Melodifestivalen.

Helena Paparizou krijgt mogelijks concurrentie van zangeres Demy, want ook zij zou aan tafel zitten met ERT in de hoop Griekenland te mogen vertegenwoordigen.

Advertentie