Malta

MALTAALGEMEENLIVERPOOL 2023

Interview The Busker: ‘Veel danslessen in voorbereiding op Liverpool’

Afgelopen zaterdag vond in Amsterdam de preparty Eurovision in Concert plaats. Songfestival.be was aanwezig en wist verschillende aanwezige artiesten te strikken voor een interview. We spraken met de heren van The Busker, de Maltese inzending voor het aankomende Eurovisiesongfestival.

We spraken met het drietal over het nummer Dance (Our Own Party). Waar gaat het nummer over en waarom zingen de heren over sweaters? Daarnaast delen de heren hun eerste gedachten na het winnen van de preselectie in Malta.

Onze redactie vroeg ook naar de voorbereidingen voor Liverpool: er wordt volop gewerkt aan danslessen en ook de vocale kwaliteiten van de zanger worden verder getraind. Als afsluiter kregen we een coverversie van onze eigen Belgische inzending Because of You. De melodie zit er goed in, de songtekst is nog niet helemaal onder de knie.

De komende dagen zullen we meer interviews delen op onze website. Uiteraard hebben we ook Gustaph mogen interviewen, ons gesprek met onze eigen inzending vind je hier.

Advertentie