Eurosong 2023

EUROSONG 2023

Berre heeft ‘vriendelijk bedankt’ voor ‘Eurosong 2023’

Zanger Berre neemt ook al zeker niet deel aan de Belgische preselectie voor het Eurovisiesongfestival 2023, hoewel hij daar wel voor gevraagd was door de VRT. Dat verklapte de zanger zelf op radiozender MNM.

Alweer een bekende naam die aangeeft niet deel te nemen aan Eurosong 2023. De openbare omroep liet nochtans optekenen naar topartiesten te zoeken, maar net als Camille en Pommelien Thijs, twee van de grootste sterren in de Vlaamse muziek van het moment, geeft nu ook Berre aan zijn kat te sturen. De 21-jarige werd populair op TikTok en brak door in de Ultratop 50 met de hit Say My Name, die hem eerder dit jaar onder meer een nominatie voor Zomerhit opleverde.

play

‘Nog niet klaar voor’

‘Ze hebben het gevraagd, maar ik heb vriendelijk bedankt. Ik heb het gevoel dat ik er nog niet klaar voor ben omdat alles rustig aan het opstarten is. Het geeft veel stress en ik zie mezelf nog niet op zo’n groot podium staan,’ vertelt de zanger in de Ochtendshow van MNM bij presentatoren Kawtar en Keyaert. Wel sluit hij niet uit in de toekomst wel graag deel te nemen.

Berre gold als een van de droomkandidaten in Eurosong 2023 van onze redacteur Jonathan. Wie de rest van de redactie van Songfestival.be graag ziet deelnemen aan de voorronde, lees je hier. Het is op het moment van schrijven nog steeds niet bekend wanneer we meer details weten over het concept en de kandidatenlijst. Wel weten we al dat de VRT geen open inschrijving uitschrijft en kennen we ook al namen van artiesten die wél interesse tonen in deelname.

Advertentie