Algemeen

ALGEMEEN

Nieuwe datum: Songfestival.be-quiz verplaatst naar 11 november 2020

De coronacrisis heeft uiteraard ook gevolgen voor de tweede Songfestival.be-quiz. Met de volksgezondheid in het achterhoofd hebben we als redactie beslist om de geplande quiz op 1 mei te verplaatsen naar woensdag 11 november, een feestdag. Goed om weten: de inschrijvingen gaan weer open!

Waar het Eurovisiesongfestival meteen een heel jaar opschuift, gaat onze quiz (hopelijk) wél nog dit jaar door. We verwelkomen zowel de diehard fans als de modale Songfestivalkijker met veel plezier op woensdag 11 november 2020. Midden in de week? Ja, want het gaat om een officiële feestdag! De locatie blijft dezelfde: de Sint-Lutgardisschool in Merksem (Kasterveldenstraat 1).

Schrijf je vandaag nog in 

In Merksem (Antwerpen) maken we er samen een gezellige quiznamiddag van. De vragen zullen niet té moeilijk zijn en de winnaars gaan naar huis met mooie Songfestivalprijzen. Treur je om het geannuleerde Songfestival van dit jaar? Of wil je gewoon lekker quizzen en je amuseren? Schrijf je, alleen of met een ploegje, in en wees van de partij op 11 november. Oh, laat je vrienden weten dat je je kans waagt door je aanwezig te zetten op onze eventpagina op Facebook.

Was je al ingeschreven? 

De deelnemers die zich al ingeschreven hadden voor de quiz van 1 mei krijgen een e-mail van ons. Om zo, als je dat wil, je inschrijvingsgeld terug te krijgen. Maar hopelijk ben je er in november gewoon bij! Wie al ingeschreven was, hoeft dat niet opnieuw te doen.

Praktische informatie

Wanneer? Woensdag 11 november 2020. De deuren gaan open om 13.30 uur, de eerste vraag wordt gesteld om 14.00 uur. Op tijd komen is dus de boodschap! Rond 18.30 uur is de quiz afgelopen.

Waar? De Sint-Lutgardisschool in Merksem (Kasterveldenstraat 1).

Kostprijs? Zes euro per persoon. Ploegen mogen maximaal uit vier mensen bestaan. Je mag je ook individueel inschrijven. In dat geval plaatsen we je op 11 november bij een andere ploeg. Inschrijving pas officieel na betaling en bevestigingsmail.