Algemeen

ALGEMEENUNCATEGORIZED

‘Menselijke Ken van Barbie’: ‘Binnenkort op Songfestival’

Rodrigo Alves is een tv-persoonlijkheid in Brazilië en het Verenigd Koninkrijk. Hij komt vooral in het nieuws met zijn talloze schoonheidsoperaties. Zo kreeg hij de bijnaam ‘Menselijke Ken van Barbie’. De man, die effectief meer en meer op een pop begint te lijken, heeft nu bekendgemaakt dat hij wil deelnemen aan het Songfestival. ‘Mijn doel is om volgend jaar mijn kans te wagen’, laat hij weten.

Het is afwachten of de man die er alles aan doet om te lijken op het liefje van pop Barbie, werk zal maken van zijn plannen. Zo werd in november 2017 gezegd dat hij gesprekken had met de omroep van Portugal om het Songfestival in Lissabon mee te presenteren. Daar is uiteindelijk niks van in huis gekomen.

103 cosmetische ingrepen 

Nu hoopt hij als zanger het podium van de Europese liedjeswedstrijd te halen. ‘Volgend jaar wil ik werk maken van mijn zangcarrière. Ik wil mijn eigen muziek lanceren en de wereld rondreizen om op te treden. Binnenkort lanceer ik een eerste popliedje. Mijn doel is volgend jaar aan het Songfestival deel te nemen!’, zegt Rodrigo Alves. Toch lijkt de kans dat we hem in Tel Aviv zien zo goed als onbestaande.

Moest hij een land kunnen vertegenwoordigen, zou Alves vast en zeker met heel veel aandacht gaan lopen. Hij een excentrieke persoonlijkheid die gewaagde uitspraken durft doen. Om nog maar te zwijgen over zijn opvallende uiterlijk. Alles bij elkaar spendeerde hij al om en bij de £500.000 aan zijn lichaam.  Dat is goed voor 103 cosmetische ingrepen. Dit jaar liet hij van zich horen nadat hij door de organisatie uit Celebrity Big Brother UK werd gezet na racistische uitspraken.