Nederland

NEDERLAND

Songfestival Nederland: bekijk videobeelden tweede repetitie

De vierde repetitiedag in Liverpool is intussen afgelopen. Alle landen die ingedeeld zijn in de eerste halve finale van het Songfestival, hebben een tweede keer gerepeteerd. Dus ook Mia Nicolai & Dion Cooper, die Nederland vertegenwoordigen, verschenen weer op het podium.

Na afloop van deze repetitiedag werden beelden vrijgegeven die tonen hoe het optreden erop tv zal uitzien. Bekijk het clipje van de repetities hieronder. Nederland verschijnt als voorlaatste.

play

Strak lichtspel 

Het is duidelijk dat Mia en Dion zich véél beter voelen bij de aangepaste versie van hun lied. De act moet het vooral hebben van een strak geregisseerd lichtspel en van verschillende shots waarop het duo samen in beeld komt. Dat is duidelijk te zien op de nieuw vrijgegeven foto’s.

Sarah Louise Bennett – EBU

De twee artiesten proberen de camera ‘te pakken’. Ze zetten alles op alles om de kijker te overtuigen van hun inzending. Of het optreden uiteindelijk even magisch zal overkomen zoals bij The Common Linnets in 2014 weten we volgende week dinsdag. Nederland komt dan als voorlaatste aan bod in de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival 2023.