Top 250 2019

TOP 250 2019

Europe, start voting now! ESC Top 250-stemming is open

Vanaf nu kun je drie weken lang stemmen op de Eurovisiesongfestival top 250, kortweg ESC top 250. De stemperiode sluit op zondag 8 december om 12.00 uur ’s middags. Zoals elk jaar zal de hitlijst worden uitgezonden op 31 december door ESCradio. 

Tot drie jaar geleden werd de stemming van de ESC top 250 verzorgd door 12points.tv, dit jaar zal Songfestival.be voor de derde maal instaan voor de stemming en organisatie. Wegens het overgrote aantal stemmers vorig jaar, wordt de stemperiode van veertien dagen naar drie weken opgetrokken.

Wordt deze elfde editie een achtste toppositie voor Loreen? Jij bepaalt.

Stemmen kan hier

Net zoals vorig jaar kan je stemmen door gebruik te maken van de verschillende zoekfuncties. Je kunt zelfs vrij zoeken in het systeem. Eens je je favoriete nummer gevonden hebt, klik je op bevestigen, en het nummer komt daarop automatisch op de eerstvolgende vrije plaats in je top tien bovenaan het scherm. Mocht je nu onverhoopt de nummers in een verkeerde volgorde gezet hebben, geen nood: je kunt ze gewoon van plaats wisselen door op de titel van het nummer te gaan staan en dat naar de correcte plaats te slepen.

Stemmen kan tot en met zondag 8 december 12.00 uur ’s middags. De lijst wordt bekendgemaakt op 31 december op ESCradio en zal, uiteraard, ook verschijnen op onze Facebookpagina en website. Het uitzenden van de lijst start om 11.00 uur in de ochtend. Vergeet niet om hashtag #ESC250 te gebruiken als jullie posten op sociale media! Alvast veel stemplezier.