Top 250 2021

TOP 250 2021

Stem hier voor de ESC Top 250 van 2021

Het is weer die tijd van het jaar waarin je je hersens weer enorm kan laten werken. Het is opnieuw tijd om uit de rijke geschiedenis van het Eurovisiesongfestival jouw ultieme top tien samen te stellen. Vanaf vandaag 8 november 12.00 uur tot en met 5 december 23.59 uur kun je jouw tien favoriete nummers insturen. De volledige ESC Top 250 zal worden uitgezonden 31 december op ESC Radio. 

Voor de vijfde keer mogen wij van Songfestival.be dit mooie event in goede banen leiden. Vorig jaar ontvingen we een record aantal stemmen en dat willen we dit jaar natuurlijk opnieuw verbreken. Net als vorig jaar zijn er vier weken waarin kan gestemd worden op jouw favoriete nummers. De link om te stemmen vind je onderaan dit artikel maar voor je op deze gaat klikken, zijn er nog een paar belangrijke punten die we jullie willen meegeven.

Hoe werkt de stemming?

Allereerst moet je inloggen met een geldig account om op de pagina te geraken. Stemmen kan je door gebruik te maken van de verschillende zoekfuncties. Je kan vrij zoeken in het systeem en eens je je favoriete nummer gevonden hebt, klik je op bevestigen en het nummer komt daarop automatisch op de eerstvolgende vrije plaats in je top tien bovenaan het scherm. Mocht je nu per ongeluk de nummers in een verkeerde volgorde gezet hebben, dan is er geen reden tot paniek! Je kan ze achteraf nog van plaats wisselen door op de titel van het nummer te gaan staan en dat te verslepen naar de correcte plaats.

Pas als je echt tevreden bent met je persoonlijke lijst klik je op versturen. Wat nog leuker is om je lijst te delen met iedereen. Post dit via sociale media en vergeet ons niet te taggen en de hashtag #ESC250 te gebruiken!

Stemmen kan maar 1 keer

Zorg dat je zeker bent van de tien nummers die je gekozen hebt, want na het insturen kan je niets meer aanpassen en ook niet opnieuw stemmen.

Onbetwiste nummer een

Van de twaalf edities ESC Top 250 stond Loreen niet minder dan negen keer helemaal bovenaan in de lijst. Dat wil zeggen dat ze sinds haar overwinning in 2012 al elk jaar jullie nummer een is. Gunnen jullie haar een tiende overwinning of kiezen jullie dit jaar toch voor iemand anders? Dit bepalen jullie, dus denk goed na over die tien nummers die je in je lijst zet. We merken dat de stemmen elk jaar dichter en dichter bij elkaar liggen, dus alles kan!

Bekijk hier nog eens de top 10 van 2020:

Vier samen met ons de ESC Top 250

Het leven is nog altijd niet helemaal op de rails dus onze plannen voor 31 december zijn misschien ook niet al te spannend. Geen nood want vanaf 11.00 uur in de ochtend tot (ongeveer) 23.30 uur zijn wij bij jou met de ESC Top 250. Praat lekker met ons mee op Twitter met de hashtag #ESC250 en haal herinneringen op aan alle nummers die voorbij komen.

STEM HIER