Voorrondes 2022

VOORRONDES 2022

Herkansingsronde ‘Melodi Grand Prix 2022’ – Dit moet je weten

Na vier voorrondes van Melodi Grand Prix 2022, waarbij vier deelnemers al een finaleplaats behaalden, is het nu tijd voor alle afgevallen deelnemers om het nogmaals te proberen. Vier van de twaalf deelnemers krijgen op maandag 7 februari nogmaals de kans om aan de laatste voorronde deel te namen op zaterdag 12 februari. Één van die vier zal dan uiteindelijk aansluiten in de finale bij de vier kandidaten die zich al voor de finale plaatsten en de vijf deelnemers die al meteen een finaleplaats kregen.

De herkansingsronde ofwel Sistesjansen bestaat uit twee delen. De twaalf deelnemers die in de eerste vier voorrondes afvielen zullen het op maandag 7 februari nogmaals tegen elkaar opnemen vanuit de H3 Arena in Fornebu. Weliswaar zullen ze niet live optreden, maar zullen de opnames van de optredens tijdens de eerdere voorrondes gebruikt worden. De vier kandidaten die de meeste stemmen krijgen van het publiek thuis zullen nogmaals de kans krijgen om op te treden op zaterdag 12 februari en zo een plaats voor de finale te bemachtigen. Net zoals tijdens de eerste vier voorrondes zal maar één kandidaat het ticket naar de finale winnen. In de finale zullen tien kandidaten deelnemen: De vier kandidaten uit de eerste vier voorrondes, de kandidaat uit de herkansingsronde en de vijf kandidaten die automatisch in de finale werden geplaatst.

no

Norvège: Melodi Grand Prix 2022 (4e tour préliminaire)

lundi 7 février 2022, 20.05 uur - 22.30 uur
Livestream Livestream2 
Televoting (100%) bepaalt de uitslag
Annika Momrak, Mikkel Niva & Kåre Magnus Bergh

Il y a deux tours de vote. Dans le premier tour de vote, les deux premiers se qualifient, dans le deuxième, il ne reste que le gagnant. Il est le seul à se qualifier pour la finale du 19 février et est désigné par F dans le tableau ci-dessous. Les autres candidats ont une chance de gagner une place en finale à travers le ‘tour de revanche’, qui aura lieu plus tard. Cinq candidats ont déjà été qualifiés d’office pour la finale, notamment : Anna-Lisa Kumoji, Christian Ingebrigtsen, Elsie Bay, NorthKid et Subwoolfer.

play
#Deelnemer(s)NummerHerkansing?
1Eline NoeliaEcstasy
2Mira CraigWe Still Here
3TrollfesTDance Like a Pink FlamingoH
4Lily LöweBad Baby
5Steffen JakobsenWith Me Tonight
6Daniel LukasKvelertak
7Mari BøllaYour LossH
8SturlaSkår i hjerte
9VildeTitans
10Alexandra JonerHasta la vista
11Kim WigaardLa melodiaH
12Maria MohnFlyH