Luxemburg

LUXEMBURGPRE-PARTIES

Interview Tali: ‘Het laatste liedje van de show moet fantastisch zijn’

Songfestival.be mocht vorig weekend de honneurs waarnemen tijdens Eurovision in Concert in Amsterdam. Onze redactie strikte er onder andere Tali, de kandidate die de grote terugkeer van Luxemburg zal bezegelen op het Songfestival.

Onze site sprak eerder dit jaar al eens met Tali, kort nadat ze de Luxemburgse voorronde gewonnen had. Intussen zijn we twee maanden verder en in de laatste rechte lijn naar Malmö. Tali finetunede sindsdien nog haar liedje Fighter.

‘Een eer om de show af te sluiten’

Redacteur Jasper vroeg in Amsterdam naar de reden van de revamp van het nummer en ook naar haar gevoel bij haar startpositie in de eerste halve finale op 7 mei. De jonge zangeres mag namelijk de show afsluiten. Op het Songfestival is dat statistisch gezien best een goede startpositie en ook Tali is er blij mee: ‘Toen ik het vernam, was ik in shock. Wat een eer!

De Luxemburgse vertegenwoordiger vindt dat die positie ook wel wat druk met zich meebrengt: ‘Het laatste liedje moet toch echt wel fantastisch zijn’, dolt ze nog even in het interview.

Tali geeft ook nog mee dat ze een hele grote fan is van Mustii en zijn liedje. Je kan het hele interview hieronder bekijken.

Bekijk hier het interview:

play

Advertentie