Nederland

NEDERLAND

Dit zijn beelden tweede repetitie Joost Klein Songfestival 2024

Vandaag vond in Malmö de 7e repetitiedag plaats voor het aankomende Eurovisiesongfestival. Joost Klein mocht vandaag voor de tweede keer repeteren. Inmiddels zijn er beelden gedeeld van hoe het optreden er op tv zal uit zien.

Tijdens de tweede repetitie krijgen de deelnemende landen de kans om in twintig minuten hun act te oefenen. Na afloop worden beelden getoond die laten zien hoe de optredens op tv, tijdens de liveshows, er uit gaan zien.

Bekijk hier de beelden:

In de video zien we het laatste gedeelte van het optreden. We zien het einde van het reguliere nummer en de outro, gericht aan zijn vader.

Tijdens de eerste repetitie van Joost Klein zagen we al dat hij zijn Europapa bracht in zijn bekende blauwe pak met puntschouders. Tijdens de repetitie van vandaag droeg hij dit pak opnieuw.

EBU – Sarah Louise Bennett

Bevriende content creators Appie Mussa en Stuntkabouter zien we ook terug. Eerstgenoemde opnieuw in een blauw kippenpak. Ook de dansers in trainingspakken en de visuals lijken onveranderd.

EBU – Sarah Louise Bennett

Op het podium zien we vaak de kleuren blauw en geel, vermoedelijk een link naar de vlag van de Europese Unie. Ondanks de daling bij de bookmakers, die is ingezet na de beelden van de eerste repetitie, lijken onze noorderburen dus geen wijzigingen door te voeren.

EBU – Sarah Louise Bennett