Rotterdam 2020

ROTTERDAM 2020

Dit vonden Songfestivalfans van ‘Eurovision: Europe Shine a Light’

Geen Songfestivalfinale gisteren, maar de organiserende omroepen hadden wel hun best gedaan om ons gedurende twee uur een mooi alternatief te geven. Een alternatief dat ze op minder dan zeven weken tijd in elkaar hebben gestoken. Wat vonden de fans van die alternatieve show? Apprecieerden ze de inspanning? We keken even rond op Twitter.

Iemand had complimenten over voor de vier presentatoren en bedankte hen met een prachtige tekening.

Sommigen waren niet onder de indruk van de show en noemden het ‘saai, slaapverwekkend, weinig creatief’.

Er vonden ook mensen dat de show alsnog online door had kunnen gaan, met wedstrijdelement, zoals wij dat bij Eurostream gedaan hebben.

Dat België niet meedeed aan de samenzang van Love Shine a Light was de Europese tv-kijker niet ontgaan en dat kon op heel wat kritiek rekenen.

Er hebben duidelijk heel veel mensen naar de show gekeken en de meningen lijken verdeeld te zijn, al is het overgrote deel vooral dankbaar dat we toch iets van show gekregen hebben. Laat ons niet vergeten dat de organiserende omroepen deze situatie nooit eerder meegemaakt hebben, snel moesten beslissen over deze editie en uiteindelijk, ondanks de korte tijd die nog restte, hun uiterste best gedaan hebben om ons toch een tv-show te geven, of je die show nu mooi of saai vond.