San Marino

SAN MARINOROTTERDAM 2021UNCATEGORIZED

Senhit brengt ‘Adrenalina’ naar Rotterdam voor San Marino

De uit Bologna, Italië, afkomstige Senhit zal het nummer Adrenalina zingen in Rotterdam voor San Marino. Vanaf nu staan ook het nummer met de videoclip online voor het hele publiek. Senhit zou ook vorig jaar voor San Marino op het podium hebben gestaan in Rotterdam met haar lied Freaky.

De San Marinese publieke omroep SMRTV maakte op 7 maart bekend dat het lied waarmee Senhit naar Rotterdam gaat Adrenalina zal heten. Later in de avond werd ook het nummer met de videoclip uitgebracht. Op 23 februari ging Senhit voor de laatste keer naar de studio om de puntjes op de i te zetten. In het nummer is ook wereldberoemde rapper Flo Rida te horen, maar het is onbekend of hij ook in mei op het podium zal staan in Rotterdam. Het enige wat de delegatie kwijt wilde was;

Flo Rida is betrokken geweest bij de productie en zit in de videoclip. Op dit moment moet nog worden beslist of hij er bij zal zijn in Rotterdam. Het rap gedeelte zal in ieder geval blijven.

Flo Rida

De 42-jarige Flo Rida is een wereldberoemde Amerikaanse rapper en zanger. Hij is onder andere bekend van hits als Low, Right Round, Club Can’t Handle Me en samenwerkingen als Higher met The Saturdays, Where Them Girls At met David Guetta en Nicki Minaj en Hangover met Taio Cruz. In 2012 scoorde hij nog een hit met Whistle.