Liverpool 2023

LIVERPOOL 2023LIVERPOOL INFO

Hier kijk je Songfestival 2023 op groot scherm

Op verschillende plaatsen kan je op groot scherm naar het Songfestival kijken. Heb je zin om in een leuke sfeer en samen met andere enthousiastelingen de liveshow(s) te beleven? Check dan ons lijstje en ontdek de evenementen in jouw buurt.

Eerst even reclame maken voor hét belangrijkste Songfestival-event, namelijk het Songfestivalfeestje op 3 juni in Leuven georganiseerd door OGAE Belgium én Songfestival.be. Tickets en info:

Songfestivalfeestje: kom op 3 juni naar ‘Eurovision Afterparty’ in Leuven

Songfestival op groot scherm:

 • Jeffreys in Antwerpen

Deze bar heeft er zin in! Ze houden er namelijk A Week Full Of Eurovision. Je kan er zowel de tweede halve finale als grote finale volgen op groot scherm. Het evenement begint telkens vanaf 20.00 uur.

Meer informatie: via Facebook

Adres: Tabakvest 73, Antwerpen

 • Café ‘t Waagstuk in Antwerpen

13 mei ben je in dit café welkom vanaf 19.30 uur. Ze willen iedereen samenbrengen om de finale live te volgen.

Meer informatie: via Facebook

Adres: Stadswaag 20, Antwerpen

 • Café Den Draak in Antwerpen

Ook hier zal een groot scherm opgesteld staan. Je kan er komen kijken naar zowel de tweede halve finale als naar de grote finale op zaterdag. Nadien start een leuk feestje dankzij dj Laurens Luyten.

Meer informatie: via Facebook

Adres: Draakplaats 1, Antwerpen

 • Club Random in Antwerpen

Deze gaybar pakt uit met uitzendingen op groot scherm. Donderdag kan je er Gustaph aanmoedigen, zaterdag volg je er de grote finale van het Songfestival.

Meer informatie: via Facebook

Adres: Geulincxstraat 28, Antwerpen

 • Red & Blue CargoClub in Antwerpen

Dit event, SPILL THE TEA, pakt het groots aan! De deuren openen vanaf 20.30 uur om samen naar de finale te kijken. Nadien treden verschillende kandidaten van Drag Race Belgique op. Opgelet: voor dit feestje heb je tickets nodig.

Meer informatie: via Facebook

Adres: Lange Schipperskapelstraat 11/13, Antwerpen

 • This is Halle Calling in Halle

Op 13 mei is er een heus Eurovisioncafé in Halle. Place to be: Lamme Gisj. Daar is de Songfestivalfinale live te volgen én nadien volgt er een leuke fuif. Vanaf 18.00 uur loopt er zelfs een speciaal radioprogramma op de lokale radio.

Meer informatie: via Facebook

Adres: Ninoofsesteenweg 231, Halle

 • Songfestival kijken in Leuven

Ook in Leuven zelf kan je gaan kijken naar de finale van het Songfestival.

Meer informatie: via Facebook

Adres: Brusselsestraat 66, Leuven

 • Vol Pension in Gent

Dit muziekcafé in Gent pakt het op een leuke manier aan. Je kan een tafeltje reserveren met het beste zicht op het scherm. Of je snuift gewoon zonder reservatie de sfeer op langs de toog of op het terras. Naast de finale, kan je ook de tweede halve finale meepikken.

Meer informatie: via Facebook

Adres: Ottogracht 38A, Gent

 • Woody’s in Gent

Nog in Gent pakt muziekbar Woody’s op 13 mei uit met een uitzending op groot scherm. Hoe vroeger je komt, hoe beter zicht je hebt.

Meer informatie: via Facebook

Adres: Hoogpoort 53, Gent

 • Bar Beenhouwer in Gent

Ook in Gent: Bar Beenhouwer. Daar zenden ze de finale uit op twee schermen. Terwijl kan je genieten van craft beer en plankjes charcuterie en kaas.

Meer informatie: via Facebook

Adres: Annonciadenstraat 4, Gent

 • Eurovision Party @ BED

Een netwerk van (Gentse) studenten organiseert dit feestje in bar Bed. Je kan er naar de finale kijken en nadien samen dansen tijdens een leuke party.

Meer informatie: via Facebook

Adres: Sint-Amandstraat 98, Gent

 • Le Belgica in Brussel 

Onze hoofdstad Brussel blijft natuurlijk niet achter. In Le Belgica kan je zaterdag terecht voor de uitzending van de finale. Achteraf start er een leuk feestje! Overdag is er in de straat zelfs een ‘Drag Show and Contest’ aan de gang.

Meer informatie: via Facebook

Adres: 32, rue du Marché au Charbon, Bruxelles

 • Elzenhof in Brussel

Dit is een event van ARCI Bruxelles. In het Elzenhof in Elsene ben je welkom voor live-muziek en nadien de uitzending van de Songfestivalfinale. Ze tonen de show met Engelstalige commentaar. Fans mogen in hun eigen vlaggen meebrengen!

Meer informatie: via Facebook

Adres: Kroonlaan 12 , Brussel

 • Café ‘t Pleintje in Mechelen

Een groep (Mechelse) studenten heeft dit op poten gezet. In Café ‘t Pleintje zullen er karaoke, spelletjes, snacks … zijn. Terwijl kan je uiteraard kijken naar de Songfestivalfinale.

Meer informatie: via Facebook

Adres: Veemarkt 7, Mechelen

Nog meer events 

Er worden uiteraard nog andere events georganiseerd. Ons artikel is slechts een greep uit wat er is. Via deze link ontdek je nog meer plaatsen waar het Songfestival live op groot scherm zal worden getoond.