Rotterdam 2020

ROTTERDAM 2020

Minder tickets Songfestival 2020 in Rotterdam bij volgende verkoopmomenten

Wie zei ook alweer dat de tickets voor het Eurovisiesongfestival 2020 in Rotterdam te duur zijn? Op 20 minuten tijd waren alle tickets van de eerste verkoopronde de deur uit, zelfs voor de familie- en juryshows. Het is nu voor veel fans hopen op de tweede of de derde verkoopronde om nog aan tickets te raken.

Tijdens die rondes zullen echter minder tickets te koop zijn, namelijk 20.000 per verkoopronde in tegenstelling tot 23.000 vandaag. Dat schrijft NOS. Het kan natuurlijk ook gebeuren dat mensen hun tickets vergeten personaliseren en die weer beschikbaar worden voor verkoop. Event Supervisor Sietse Bakker had ook al eerder laten weten dat afhankelijk van de exacte afmetingen van het podium er nog meer kaartjes beschikbaar komen. Nog niet wanhopen dus!

Illegale verkoop

Op maffiose websites als ViaGogo zijn echter al tickets voor de shows aan veel te hoge prijzen te koop en op de Nederlandse tweedehandssite Marktplaats is dan weer een zoekertje te vinden van iemand die beweert vier tickets te veel gekocht te hebben, die daarenboven al gepersonaliseerd zouden zijn. Dat personaliseren kan echter pas vanaf morgen. Sietse Bakker blijft dan ook waarschuwen om enkel op de officiële verkoopsite of bij de officiële doorverkooppartner TicketSwap tickets te kopen.

Britten, Nederlanders, Belgen

Babet Verstappen, hoofd communicatie van de editie in 2020, liet ons weten dat na Nederland en het Verenigd Koninkrijk het meeste tickets naar België gegaan zijn. Heb jij tickets kunnen kopen of waag je binnenkort opnieuw je kans?