Kiev 2017

KIEV 2017

‘Liedje voor Kiev gekozen, bekendmaking in maart’

Het lijkt er op dat O’G3NE een lied gekozen heeft waarmee ze Nederland in Oekraïne zullen vertegenwoordigen. Er waren nog drie liedjes in de running maar Aischa Traidia, schrijfster van twee van de drie liedjes, heeft via sociale media laten weten dat haar composities niet gekozen zijn. De kans zit er dik in dat de zussen met het liedje van hun vader, Rick Vol, aan de start zullen verschijnen in mei.

Het is het bericht van Aischa Traidia uit Amsterdam dat ons doet vermoeden dat de kogel door de kerk is in Nederland. Ze laat weten dat ze songfestivalliedjes heeft geschreven voor O’G3NE, maar dat haar songs op de valreep afgevallen zijn. ‘Nu ga ik verder, helaas is het andere liedje gekozen‘, schrijft Traidia in een van de reacties op haar post.

Songfestival liedjes schrijven voor Og3ne! Dit heb ik de afgelopen tijd met plezier gedaan! Ik stond zelfs met 2 songs in de top 3! Trots op mezelf :p

Geplaatst door Aischa Traidia op dinsdag 17 januari 2017

O’G3NE is de voorbije maanden druk bezig geweest met de songselectie voor het songfestival. Het was Shelley die op de radio verklapte dat er nog maar drie liedjes in de selectie zaten. Er vielen ook namen van componisten: Han Koreneef, Gordon Groothedde en de vader van de meisjes: Rick Vol. Ook 3JS (de songfestivalkandidaten van 2011) en Bruce Smith zouden een liedje voorgesteld hebben aan de meiden. In totaal ontving de Nederlandse delegatie ongeveer 40 nummers.

Het is nog even wachten op de bekendmaking van de inzending. Volgens Shelley zal dat pas in maart gebeuren

Advertentie