Zweden

ZWEDEN

Marcus en Martinus met ‘We Are Not The Same Tour’ naar Brussel en Amsterdam

Het Eurovisiesongfestival van 2024 moet nog plaatsvinden en toch hebben de Zweedse vertegenwoordigers van dit jaar, Marcus en Martinus, een Europese tour aangekondigd. De We Are Not The Same Tour – Part 2 zal hen naar onder andere Brussel en Amsterdam brengen.

Of de Noorse tweeling voor Zweden met Unforgettable een nieuw succes binnen kan halen vanop de eerste positie in de finale, is nog afwachten. Toch hebben Marcus en Martinus nu al aangekondigd door Europa op tour te zullen gaan in het najaar van 2024 en het voorjaar van 2025.

Deze zomer treedt de tweeling nog op in Scandinavië, vanaf september gaat het van Berlijn via onder andere Warschau en Praag naar Brussel en Amsterdam. Op 4 maart 2025 staan Marcus en Martinus in La Madeleine in Brussel en op 7 maart in Melkweg in Amsterdam.

Epische ervaring

De tweeling laat het volgende optekenen over de komende tour.

We zijn zo enthousiast om eindelijk op tournee te gaan! Het wordt een epische ervaring waar we veel nieuwe muziek samen met oude hits ten gehore zullen brengen! We vinden het zo spannend om jullie allemaal weer te zien, we hebben jullie zo gemist. We hopen jullie daar te zien.

Tickets voor de shows zijn al te koop.

Bekijk hieronder nogmaals het optreden van de tweeling tijdens Melodifestivalen 2024.

play

Advertentie