Zweden

ZWEDEN

Dit zijn de laatste nieuwe songs van ‘Melodifestivalen’

Zweden maakt zich klaar voor de vierde en laatste voorronde van Melodifestivalen, nu zaterdagavond. Op papier lijken de grootste kleppers voor het einde bewaard te zijn gebleven.

Ex-deelnemers als Jon Hendrik Fjällgren, Wiktoria en Sara Varga strijden tegen elkaar, maar het is natuurlijk vooral uitkijken naar Loreen, (foto) de winnares van Melodifestivalen én het Eurovisiesongfestival 2012. Zij neemt na vijf jaar opnieuw deel met de song Statements en kreeg, weinig verrassend, de laatste startpositie toebedeeld van de organisatie van Mello, zoals de voorronde in Zweden zelf wordt genoemd.

Van elke van de zeven songs van zaterdagavond is nu al een minuut te beluisteren, via deze link. Doorheen deze namiddag komen er ook fragmenten van de repetities van de artiesten, en die zal je ook in dit artikel kunnen terugvinden. Klik op de songtitels om een eerste blik te werpen op hoe de deelnemers het ervan afbrengen op het podium in Skellefteå! Dit artikel wordt doorheen de dag geüpdatet met de recentste links.

https://www.youtube.com/watch?v=NmR3X6_jn1Y

  1. Jon Henrik Fjällgren ft. Aninia – En värld full av strider
  2. Alice – Running With Lions
  3. Les Gordons – Bound To Fall
  4. Wiktoria – As I Lay Me Down
  5. Axel Schylström – När ingen ser
  6. Sara Varga & Jula Mulari – Du får inte ändra på mig
  7. Loreen – Statements

Bekijk de repetitieclip van Loreen:

https://www.youtube.com/watch?v=m6gBMBsgS5k

Advertentie