Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

Comeback Xandee in gedrang door nieuwe operatie

Sandy Boets, Xandee op het podium, moet opnieuw een zware operatie ondergaan. Dokters ontdekten een tumor in haar baarmoeder. Meteen een nieuwe klap voor de sympathieke zangeres, want ze heeft al een hele medische lijdensweg achter de rug.

Xandee, in 2004 onze kandidate op het Songfestival met het populaire 1 Life, zou normaal gezien haar comeback maken tijdens Het Zingpaleis van De Romeo’s op 25 november. Dat feestje staat deze editie in het teken van het Eurovisiesongfestival. Ook Sandra Kim, Liliane Saint-Pierre en Katrina Leskanich zijn van de partij. ‘Al moet ik op een kruk zitten, ik ga er alles aan doen om erbij te zijn tijdens Het Zingpaleis. Voor mij is dat echt een doel’, zegt Xandee strijdvaardig in het Nieuwsblad.

Leven aan zijden draadje 

Die uitspraken doet Sandy nadat ze te horen kreeg dat ze een tumor in haar baarmoeder heeft. ‘Ja, dit is een tegenslag maar ik blijf positief’, zegt ze nog. De zangeres gaat deze week nog onder het mes. Xandee kan alle steun gebruiken, want haar leven heeft de afgelopen maanden al aan een zijden draadje gehangen na een bijna faliekant afgelopen hartoperatie. In mei gaf ze daar in Van Gils & Gasten een interview over én trad ze nog eens op.

play