Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

Loïc Nottet binnenkort opnieuw naar Songfestival?

Een droom van heel wat fans: Loïc Nottet die terugkeert naar het podium waar hij zijn internationale doorbraak kreeg. Peter Van de Veire hoopt daar stiekem ook op. Dus vroeg de presentator het op de man af aan Loïc. Wat blijkt? De zanger van Rhythm Inside is best te vinden voor een comeback op het Songfestival.

Onze Songfestivalkandidaat van 2015 heeft met On Fire een gloednieuwe single uit. Die is hij volop aan het promoten. Daarom kwam hij langs bij MNM in de Grote Peter Van de Veire Ochtendshow. Peter, nu al enkele jaren onze commentator op het Songfestival, stelde aan Nottet de vraag die velen al lang willen stellen: ‘Wil je graag nog eens aan het Eurovisiesongfestival deelnemen?’

‘Waarom niet?’

Blijkt dat Loïc, tegenwoordig geblondeerd, het potentieel van het Songfestival nog altijd ziet. ‘Over een paar jaar opnieuw deelnemen. Waarom ook niet?’. In 2019 zullen we hem dus niet zien in Tel Aviv. In de toekomst dan? Die kans zit er dus in. En zo krijgen heel wat fans van het festival én van Loïc weer wat meer hoop op die comeback.

play