Levina: Perfect Life is not like Titanium

We wisten Levina, de Duitse kandidate voor het songfestival in Kiev, te strikken voor een interview. Levina won de nationale selectie in Duitsland en zal haar land vertegenwoordigen met de song Perfect Life in Kiev.

In het interview kom je te weten hoe het met het leven van de Duitse zangers gaat sinds ze de nationale finale Unser Song won. Is het wel degelijk een perfect life? Daar zijn bij vele fans zeker twijfels over, omdat het lied vaak vergeleken wordt met het lied Titanium van David Guetta ft. Sia. We vroegen de kandidate ook naar haar mening over het feit dat haar liedje als plagiaat wordt bestempeld. Ze gaat hier uitgebreid op in en benadrukt toch dat haar lied fundamenteel verschillend is.

Daarnaast geeft Levina ook haar mening over de Belgische kandidate Blanche en licht ze haar ervaring toe met de #celebratediversitychallenge, een initiatief van de Armeense zangeres Artsvik.

Bekijk het interview hier:

https://www.youtube.com/watch?v=PO5Q5ZVL_OI

2 thoughts on “Levina: Perfect Life is not like Titanium

 • 4 Apr 2017 at 18:15
  Permalink

  Het lijkt veel ook meer op ‘Every breath you take’ van The Police ;-P
  Zelfs de zinsnede ‘Every breath you take’ komt in het refrein terug

 • 4 Apr 2017 at 18:23
  Permalink

  btw wat een sneue actie van Artsvik, het klopt ook niet met Celebrate Diversity als iedereen een Armeens folksliedje moet zingen of heeft ze alleen de Duitse zangeres gevraagd om in haar onschuld de Turken weer boos te maken? Die Armenen weten elke keer wel weer de genocide op te rakelen, na 102 jaar. Mag Levina nu Imri Ziv vragen een Duits volkslied te zingen?

Leave a Reply