Junior 2019

JUNIOR 2019ALGEMEEN

Presentatoren Junior Eurovisiesongfestival 2019 bekend

Vanavond zijn de presentatoren van het Junior Eurovisiesongfestival van dit jaar bekendgemaakt. Het festival gaat zoals al geweten was door op 24 november in Gliwice-Silesia in Polen. Aleksander Sikora, Ida Nowakowska en winnares van vorig jaar Roksana Węgiel zullen de show presenteren.

Roksana Węgiel

Roksana Węgiel kent iedereen die het Junior Eurovisiesongfestival volgt al. Zij was vorig jaar de eerste Poolse deelnemer die het festival kon winnen. Ze deed dat met haar lied Anyone I Want To Be, waarvan de videoclip het kijkcijferrecord heeft gebroken op het Juniorkanaal van het Songfestival op YouTube. Toen Roksana 13 jaar was, heeft ze ook de eerste versie van The Voice Kids in Polen gewonnen.

Ida Nowakowska

Ida Nowakowska is een Pools-Amerikaanse danseres, actrice en televisiepersoonlijkheid. Ze is soliste van het Roma Music Theatre in Warschau en heeft daar onder andere in de musicals Cats, Peter Pan en Phantom of the Opera meegedaan. In New York heeft ze gedanst in de wereldberoemde Metropolitan Opera. Op de Poolse tv presenteerde ze al onder andere Bake Off Junior en ze zal de volgende editie van The Voice Kids presenteren.

Aleksander Sikora

Aleksander Sikora maakte in 2011 zijn debuut als televisiepresentator op Polens meest populaire muziekzenders zoals MTV Polska, VIVA Polska en 4funTV. Tegenwoordig is Aleksander presentator van de populaire ochtendshow Pytanie na śniadanie. Hij becommentarieerde op de Poolse tv het Eurovisiesongfestival in Kiev in 2017 en in Lissabon in 2018, de MTV Video Music Awards in New York in hetzelfde jaar en de MTV Europe Music Awards in Londen (2017) en Bilbao (2018).

De drie presentatoren hebben al een boodschap achtergelaten voor de fans.