Junior 2019

JUNIOR 2019

Logo en slogan Junior Eurovisiesongfestival 2019 bekend

De EBU en de Poolse nationale omroep TVP hebben het logo en de slogan voor het komende Junior Eurovisiesongfestival bekend gemaakt. Er werd al bekend gemaakt dat het festival dit jaar zal plaatsvinden in het Poolse Gliwice-Silesia. 

De slogan van dit jaar zal Share the Joy zijn, wat in het Nederlands ‘Deel de vreugde’ betekent. Tijdens een persconferentie in Tel Aviv werd dit bekend gemaakt.

Het logo voor het komende Junior Eurovisiesongfestival omvat een felgekleurde vlieger die symbool staat voor vrijheid, licht en momenten van gezamenlijke vreugde. Het logo en de slogan samen staan voor hoe samenwerken ons beter en sterker maakt en hoe het een vreugdevol gevoel geeft als we samen de mooie dingen in het leven vieren, zoals het Junior Eurovisiesongfestival 2019!

Het zeventiende Junior Eurovisiesongfestival zal op 24 november 2019 worden gehouden in de Gliwice Arena, een van de grootste en meest moderne zalen die Polen ter beschikking heeft, nadat Roksana Węgiel vorig jaar won met Anyone I want to be.

play