België

BELGIE

Stel je Songfestivalvraag live aan Alex Callier van Hooverphonic

Omcirkel alvast woensdag 13 mei in je agenda want dan hebben wij van Songfestival.be een Facebook Live met de man achter Hooverphonic: Alex Callier. Onze redacteur Gunther zal tijdens de half uur durende live met Alex praten over wat had kunnen zijn, hoe het met hem gaat en hoe het nu zit voor 2021.

Het is de week van het Eurovisiesongfestival en om jullie pijn toch wat te verzachten zetten wij met onze website alles op alles om deze week toch nog wat kleur te geven. Buiten de programmatie van VRT, NPO en de EBU brengen wij jullie dagelijks leuke artikels en interviews over het festival. Vanavond kunnen jullie via het officiële kanaal van het Songfestival kijken naar Eurovision Song Celebration, waarin de kandidaten van de eerste halve finale worden getoond in de volgorde dat ze normaal vanavond hadden moeten optreden.

Facebook Live met Alex Callier

Hooverphonic werd knap vijfde tijdens Eurostream 2020, het alternatieve Songfestival, waar ook een paar van onze redacteurs aan meewerkten, en zouden normaal vanavond in Rotterdam op het podium hebben moeten staan. De hoogste tijd dus om met frontman Alex even bij te praten over hoe ze deze crisis ervaren, hoe ze naar de toekomst kijken én wat de plannen waren voor Rotterdam 2020. Natuurlijk praten we ook na over die vijfde plek tijdens Eurostream 2020. Heb je zelf nog vragen voor Alex? Stuur ze even via een mail naar [email protected] en wie weet komt jouw vraag wel aan bod. Afspraak morgen, woensdag 13 mei, om 20.00 uur op onze Facebookpagina.

Fifth place in Eurostream 2020!Wow, we are elated! Thanks to the whole team for their superb efforts in making this…

Geplaatst door Hooverphonic op Maandag 11 mei 2020