Rotterdam 2021

ROTTERDAM 2021

Tickets voor Songfestival 2020 blijven geldig voor 2021

Had je tickets bemachtigd voor het Songfestival 2020 en wist je niet wat ermee zou gebeuren? Geen nood, want de EBU heeft uitsluitsel gegeven op de officiële website van het Songfestival.

Je gekochte tickets voor het ESF 2020 blijven geldig voor dezelfde show(s) van de editie van 2021, die ook in Rotterdam zal doorgaan. De nieuwe tickets worden in een later stadium uitgestuurd.

Terugbetaling vragen

Het is mogelijk om je geld alsnog terug te vragen: tussen maandag 25 mei 12.00 uur en vrijdag 5 juni 23.00 uur zal er op Eurovision.tv een link verschijnen die je dat toelaat. Enkel de persoon die de tickets betaalde, kan een terugbetaling vragen. Het kan vier tot zes weken duren alvorens het geld weer op je rekening kan staan, dus geduld oefenen is de boodschap. Zodra de data voor het Songfestival 2021 officieel bekendgemaakt worden, volgt er een tweede kans om je geld terug te vragen. Je zal ook de kans krijgen om namen van mensen die niet meer zouden kunnen gaan volgend jaar, te vervangen door mensen die er wel kunnen bij zijn.

Ook kaartjes gekocht via AVROTROS en Ticketswap blijven geldig, en via dezelfde procedure als hierboven kan een terugbetaling worden gevraagd. Wanneer en of er nieuwe tickets in de verkoop zullen gaan voor Rotterdam 2021, is nog niet geweten. Voor verdere vragen over je tickets kun je contact opnemen met Paylogic op [email protected], maar let op: de terugbetaling verloopt via een link op Eurovision.tv en niet volgens dat e-mailadres.