Tel Aviv 2019

TEL AVIV 2019

Onze Eliot eerste naam ‘Eurovision in Concert 2019’

Eliot Vassamillet, onze kersverse Belgische Songfestivalkandidaat, zakt op 6 april af naar AFAS Live in Amsterdam. Hij is namelijk de eerste deelnemer aan het komende festival in Tel Aviv die zijn komst naar ‘pre party’ Eurovision in Concert (EIC) bevestigde. Er zijn nog altijd tickets te koop voor het concert.

De organisatie van EIC maakte het met trots bekend: De Belgische kandidaat Eliot komt naar Eurovision in Concert. Sennek zong vorig jaar ook in Amsterdam, terwijl Blanche na ziekte moest afzeggen. Fans die graag afzakken naar het populaire evenement kunnen via de website van Ticketmaster nog snel tickets kopen.

‪Our first confirmed act for Eurovision in Concert 2019 is… Eliot from Belgium! ?? See you in Amsterdam on 6 April! ?‬

Geplaatst door Eurovision in Concert op Dinsdag 22 januari 2019

Populair 

Het evenement in Nederland is heel populair bij de fans van het Songfestival én ook bij de deelnemende artiesten. In 2018 zakten maar liefst 32 delegaties af naar de Nederlandse hoofdstad. De elfde editie van Eurovision in Concert wordt gepresenteerd door Marlayne Sahupala en Cornald Maas. Maas was elke editie van de partij, behalve in 2013. Sahupala, die Nederland vertegenwoordigde op het Songfestival in 1999 in Jeruzalem met het nummer One Good Reason, presenteerde het concert al eens in 2013.