Algemeen

ALGEMEEN

Schrijf je nu in voor vierde Songfestival(.be-)quiz en win concerttickets!

Dit jaar organiseert Songfestival.be de vierde editie van de Songfestival(.be-)quiz. Het evenement gaat door op zondag 2 april 2023 in Merksem. De inschrijvingen zijn nu geopend! (Quiz volzet sinds 8 maart)

Net als in vorige jaren mogen teams uit maximaal vier personen bestaan en is er ook nu weer de mogelijkheid om je ook met minder personen in te schrijven. In dat geval is het mogelijk dat we op basis van aparte inschrijvingen zelf teams van vier samenstellen waardoor je dus mogelijk speelt met onbekenden. Een ideale manier om nieuwe Songfestivalvrienden te maken! De deelnameprijs bedraagt zeven euro per persoon. Je deelname is pas bevestigd als je onderstaande Google Forms hebt ingevuld én je van ons per mail een bevestiging van je volledige betaling hebt ontvangen.

De hoofdprijs

Praktisch: de quiz gaat net als vorig jaar door in de Sint-Lutgardisschool Campus KVO (Bredabaan 814a, 2170 Merksem). De deuren gaan open om 13.30 uur, de quiz start om 14.00 uur stipt. Op tijd komen is dus de boodschap! Rond 18.00 uur is de quiz afgelopen. Drankjes en snacks zijn verkrijgbaar aan democratische prijzen waarbij we werken met een bonnetjessysteem en we enkel betalingen via de Bancontact- en Payconiq-app aanvaarden.

Alle ploegen spelen voor de hoofdprijs: vier tickets voor het Eurovision Unplugged-concert op 25 mei 2023 in Bonheiden van Sennek, onze Belgische kandidate uit 2018. Meer over de concertreeks van Sennek vind je in onderstaand artikel terug.

Sennek keert terug met intieme Songfestivaltournee

De quiz is intussen volzet