Gebruiksvoorwaarden

Gebruiksvoorwaarden Songfestival.be

Website Songfestival.be wordt beheerd door en is eigendom van Songfestival.be vzw, met maatschappelijke zetel in Wulpstraat 31 bus 7, 2170 Merksem, België. Het doel van de website is, zoals vastgelegd in de statuten van Songfestival.be vzw, om het brede publiek te informeren over het Eurovisiesongfestival en alles wat daarmee te maken heeft.

Songfestival.be is niet verantwoordelijk voor mogelijke schade tijdens of na een bezoek aan de website.

Op Songfestival.be kunnen gebruikers reageren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor beledigende of schadelijke meningen van gebruikers. We behouden echter wel het recht deze schadelijke bijdragen te verwijderen.

Copyright

Gebruikte foto’s, logo’s, tekeningen, beeld- en geluidsbestanden, filmpjes en liedjes zijn, tenzij anders vermeld, geen eigendom van Songfestival.be en dus beschermd door het auteursrecht. Deze bestanden zijn enkel ter illustratie van artikels en ter promotie van artiesten en hun werk. Alle rechten blijven dus bij de betrokken auteurs. Indien zij dit wensen, verwijdert Songfestival.be het materiaal dat ze liever niet op de website zien verschijnen.

De inhoud van de website mag in geen geval overgenomen, gekopieerd, vertaald, verkocht of aangepast worden – tenzij met toestemming van de betrokken auteur en diens auteursrecht.

Privacy

Gebruikers van de website kunnen reacties achterlaten, ook op onze sociale media platformen. Hiervoor dienen ze in te loggen. Songfestival.be verzamelt en registreert informatie over de bezoekers, zoals e-mailadressen, domeinnamen en IP-adressen. Deze gegevens worden niet voor commerciële doeleinden gebruikt, dan wel om bezoekcijfers te beheren.

Op de website loopt Google Analytics, die enkel met het doeleinde van bezoekcijfers te genereren informatie over de bezoekers en gebruikers van Songfestival.be opslaat.

Songfestival.be geeft in geen geval gegevens door aan derden.

Songfestival.be heeft het recht deze privacyvoorwaarden ten alle tijde te wijzigen, naar gelang de privacywetgeving. Ze raadt haar gebruikers dan ook aan deze regelmatig te controleren.

Indien een bepaling in deze gebruiks- en privacyvoorwaarden onwettig is, zal die geen deel meer uitmaken van de genoemde voorwaarden.

Voor extra informatie kunnen gebruikers steeds terecht op info@songfestival.be.