Kiev 2017

KIEV 2017

Streaker kan tot vijf jaar celstraf krijgen

Je kon er moeilijk naast kijken tijdens de finale afgelopen zaterdagavond. Het optreden van ex-winnares Jamala zal willens nillens vooral worden onthouden door een streaker, in dit geval een man die zich een weg op het podium baande en daar zijn blote achterwerk enkele seconden toonde aan de wereld.

De man blijkt Vitalii Sediuk te heten en journalist van beroep te zijn. Hij is een Oekraïener, ondanks het feit dat hij een Australische vlag bij zich droeg. Sediuk lijkt erop te kicken om naar sterren te gaan om hen dan in verlegenheid te brengen. Eerder sloeg hij al toe bij sterren als Adele, Kim Kardashian, Bradley Cooper en Will Smith. In onderstaand filmpje zie je een compilatie van eerdere fratsen:

play

Maar zaterdagavond was hij dus te zien tijdens de songfestivalfinale. De man kroop op het podium, danste even rond Jamala en trok dan zijn broek af, goed wetende waar de camera stond en waar hij zijn blote achtersteven heen moest richten. Beveiligingsagenten haalden Sediuk onmiddellijk van het podium. Bekijk hieronder het moment nog eens, vanaf 2:41:20:

play

De zaak kan nog een lelijk staartje krijgen voor de dader. Arsen Avakov, de Oekraïense minister van Binnenlandse Zaken, liet via Facebook weten dat de man al zeker 72 uur aangehouden zou blijven. Er komt een rechtszaak van, die Sediuk een straf kan opleggen die varieert van een geldboete tot vijf jaar celstraf.

В ответ на запросы по поводу идиота, оголившего свой зад перед 200 миллионами телезрителей. Седюк – украинский граждани…

Geplaatst door Arsen Avakov op zondag 14 mei 2017