Tel Aviv 2019

TEL AVIV 2019

Download hier alle puntentabellen van Songfestival 2019

Het Songfestival 2019 is officieel achter de rug, en alle punten zijn vrijgegeven. Wij bundelden alle beschikbare resultaten (de punten van jury en publiek in alle shows tot de individuele rangschikkingen van elk lied) in een handig Excelbestandje.

Alle resultaten staan gebundeld op de officiële website van het Eurovisiesongfestival, maar het vergt heel wat gescrol om een overzicht te krijgen van de specifieke resultaten over verschillende landen heen. Daarom maakte Songfestival.be een klein bestandje met de volledige gedetailleerde puntentabellen van alle drie uitzendingen, opgesplitst op basis van jury- en publiekspunten. Ook de rangschikkingen van de juryleden zijn opgenomen.

Het bestand downloaden kan je via deze link. Je krijgt alle tabellen van 2019, en ook van de afgelopen Songfestivaledities. Sinds 2014 worden alle gesplitste resultaten vrijgegeven, en die vind je allemaal terug door het bestandje te downloaden volgens de WeTransfer-link eerder in deze alinea. Veel uitpluisplezier!

De volledige resultaten van het festival in Tel Aviv vind je hieronder nog eens op een rijtje terug: