Lisbonne 2018

LISBONNE 2018

Download hier alle puntentabellen van Songfestival 2018 (Update)

Het Songfestival 2018 is officieel achter de rug, en alle punten zijn vrijgegeven. Wij bundelden alle beschikbare resultaten (de punten van jury en publiek in alle shows tot de individuele rangschikkingen van elk lied) in een handig Excelbestandje.

Alle resultaten staan gebundeld op de officiële website van het Eurovisiesongfestival, maar het vergt heel wat gescrol om een overzicht te krijgen van de specifieke resultaten over verschillende landen heen. Daarom maakte Songfestival.be een klein bestandje met de volledige gedetailleerde puntentabellen van alle drie uitzendingen, opgesplitst op basis van jury- en publiekspunten. Ook de rangschikkingen van de juryleden zijn opgenomen.

Het bestand downloaden kan je via deze link. Veel uitpluisplezier! Opgelet: bij het klikken wordt het bestandje (van 133 kB) onmiddellijk gedownload naar je laptop, desktop, smartphone of tablet. Update 15/5: de gedetailleerde rangschikkingen werden enkele dagen na de finale nog vrijgegeven. Via bovenstaande link download je de recentste versie van het bestand.

Hieronder kan je een beknopter overzicht vinden van de resultaten van de finale en halve finales: